Ben jij stoer genoeg? Maak dan kennis met Smashbal!    

 

Sinds 2013 biedt Hurry Up een nieuwe spelvorm: Smashbal. Smashbal is een vorm van volleybal dat zich richt op snelheid, beweging en intensiteit met als centrale actie: de smash!

Smashbal is een bij uitstek geschikte manier om jongens van 6 t/m 14 jaar geïnteresseerd te krijgen voor het volleybal. Dit gebeurd door wedstrijdvormen en trainingsmethoden toe te passen die de sport stoerder en aantrekkelijker maken. Smashbal wordt gespeeld in 4 opbouwende levels, die uiteindelijk alle volleybaltechnieken in zich hebben. Een volleerd smashballer is dus klaar om het grote volleybalveld te betreden!

Om een indruk te krijgen van smashbal, is hieronder een video te bekijken:

 

 

Ook door de Nevobo wordt Smashbal omarmd. Sinds 2012 wordt de sport officieel door de Nevobo erkend. Ook zij hebben een filmpje gemaakt om een goede indruk van Smashbal te krijgen:

Link naar video:

https://www.youtube.com/watch?v=tGuVrBiLMzA

 

In 2015 organiseert Hurry Up samen met een aantal andere enthousiaste verenigingen Smashbaltoernooien. Het toernooi van Hurry Up wordt gespeeld op 15 maart. Daarnaast start Hurry Up in mei 2015 met een scholenproject, waarin leerlingen van de scholen in Bergharen, Hernen en een school in Wijchen kunnen kennismaken met deze stoere en uitdagende sport. In juni wordt dit project dan afgesloten met een scholentoernooi.

 

Wil je ook komen Smashballen of wil je weten of het iets voor jou is? Ben jij stoer genoeg? Ben jij snel genoeg? Kom dan vrijblijvend meedoen op vrijdagmiddag tussen 17.30 uur en 19.00 uur in de Mijlpaal! Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar smashbal@hurryuphernen.nl.